Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Cartmann

    Afair, IV za GOOG je oko 60, za qqqq oko 15.

    avatar

    30.01.2006. (02:11)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Zato je i zovem RELATIVNA skupoca jer se dionice i indexi micu razlicito, ali i takvim razlicitim pomacima mozemo imati "bolje i losije" deal-ove na obadvije strane tj SKUPA OPCIJA moze predstavljati BOLJI DEAL nego JEFTINIJA ali i OBRNUTO - ovisno o tome kako se stvari odviju! Felix je pitao kako vrednujem opciju i ja sam mu odgovorio kako i prema tome trenutno gledano smatram GOOGLE OPCIJE SKUPIM (a vidim da isto u komentaru pise i Naroz dolje)! Kada bi bio SIGURAN da ce se GOOGLE maknuti 20 pta u Srijedu, rekao bih da su GOOG ATM opcije JEFTINE ali posto to ne znam, nastojim ne kockati nego trejdati extremno konzervativno sa opcijama i velim da -kad bi bio samo BULLISH - radije bih uzeo 100 CALLova na QQQQ@43 i odmah stavio Limit Sale kad dosegnu 0.50, nego kupio JEDNU OPCIJU GOOGLA! To je SAMO u slucaju da smo bullish i raspravljamo kako uloziti cirka $3K dolara za jedan trejd! Google-a bi radije daytrejdao tj usao u poziciju NAKON objave kad vidim kuda se mice da izbjegnem potrebu za hedganjem! Ako hocemo uci u balansiranu poziciju (nismo cisto bullish raspolozeni) onda bi se i tu nasla zgodna pozicija u Q'sima! Opcenito GOOGLE trejdam (ako mogu) pri KRAJU opcijskog kruga (prije expiracije) obicno kad su opcije najjeftinije tj.izgube puno od vremenske vrijednosti! Moj moto je NE MOZES PUNO IZGUBITI AKO MALO ULOZIS jer sam se dosta puta opekao na preagresivnom trejdanju i sada trejdam konzervativnije i opreznije~!

    avatar

    30.01.2006. (03:05)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Da ne spominjem da je VIX ponovo pao nisko i da je put manjeg otpora GOOG mozda prema dolje nakon ove objave, kao i ostatak marketa nakon Greenspana! Ovo bi mogla ispasti vrlo VOLATILNA GODINA, sto bi bilo jako dobro za opcijske trejdere!

    avatar

    30.01.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Hvala ti na ovoj slici uz odgovor.Možda negdje na netu nađem sličan servis gdje se može usporediti teoretska sa tržišnom vrijednošću.FalaOM!:)

    avatar

    01.02.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    "Ako se GOOGLE makne 50 pta", htio sam navesti PRETJERANI PRIMJER a ISPAO SAM (izgleda) konzervativan!

    avatar

    01.02.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • felix...

    Odlična prilika za arbitražere.Možda je i zbog toga goog težak za trejdanje...

    avatar

    31.12.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...